2021 12 29 19 val. Klasikinės gitaros muzikos koncertas. Gitaristas Aitor Garcia

Koncertą surengs profesionalus gitaristas iš Ispanijos Aitor Gracia Morata ir valandėlei nukels visus į vasariškos saulės nestokojančią savo gimtinę.

Aitor Garcia Morata – gitaristas iš Barselonos, pasižymintis šiltu skambesiu ir subtiliu išraiškingumu, kuris yra jo tapatybės bruožas. Dėl savo muzikos interpretavimo būdo jis pritraukia klausytoją į aplinką, kupiną įvairių tonų ir spalvų. Šie interpretaciniai niuansai priklauso Katalonijos klasikinės gitaros mokyklos tradicijoms, kurias Aitoras perėmė iš savo profesorių, garsių katalonų gitaristų Alex Garrobė ir Guillem-Perez Quer.

 

Aitor Garcia Morata yra kviečiamas koncertuoti bei vesti meistriškumo kursus visoje Europoje ir Kinijoje. Koncertavo Barcelonos Licėjaus Teatrino salėje, „Miguel Llobet“ tarptautiniame gitaros festivalyje, „Fernando Sor“ tarptautiniame gitaros festivalyje, Palau Gūell salėje, „La Guitarra de concert“ tarptautiniame festivalyje Barselonoje ir kt.

Gruodžio 29 d. 19 val. maloniai kviečiame į Jono Meko vizualiųjų menų centrą, kur išgirsite tikrą klasikinės gitaros ispanišką skambesį. Bilietai platinami per bilietai.lt sistemą.

Leave a Reply