BANANA CASE – EVERYONE’S CONCERN

Dar 1988-1989 metais Anykščių raj., Ažuožerių kaime vyko pirmieji Lietuvoje hepeningų seminarai. Neturintys vieningos temos, tačiau visad aptariantys tai, kas aktualu to laikmečio FLUXUS judėjimui, visad lenktyniaujantys su laiku ir erdve.
Siekdami grąžinti ir sustiprinti šią tradiciją, rengiame konferenciją, aptariančią alternatyvaus, tarpdisciplininio ir kito (ne)meno temas, aktualijas ir (ne)galimybes.
 
Konferencijoje pranešimus skaitys pirmųjų hepeningų seminarų AN-88, AN-89, AN-97 dalyviai, Lietuvos muzikos, tarpdisciplininio ir vizualiojo (ne)menų atstovai: Ričardas Kabelis, Antanas Zabielavičius, Tomas Juzeliūnas, Arvydas Baltrūnas, Redas Diržys, Šarūnas Nakas, Gitenis Umbrasas ir Diopo Ndugu. Prie šio rato virtualiai prisijungs ir garsus FLUXUS narys, menininkas konceptualistas Ken Friedman, kurio paroda “99 Events/ 99 Nutikimai” šiuo metu eksponuojama JMVMC.
Konferencijos svečių taip pat laukia unikali galimybė pamatyti ir išgirsti iki šiol niekur neskelbtą Jono Meko interviu apie FLUXUS dabartyje.
 
Laukiame visų, besidominčių FLUXUS judėjimu tada ir dabar, rugpjūčio 4 d. 18 val. JMVMC.
 
Renginys nemokamas!
Renginį pristato: JMVMC ir NBA (Non Budget Art)

Leave a Reply